Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
pizza garnalen cheddar

Pittige pizza met garnalen en cheddar

In samenwerking met Tante Fanny
  • Eenvoudig

  • 25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 2

Ingrediƫnten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 220°C / hete­lucht: 200°C). Rol het deeg af en leg met bakpapier en al op een bakplaat. Breng de tomatensaus op smaak met de chipotlepasta. Bestrijk het deeg met de saus. Dep de garnalen goed droog met keukenpapier. Verdeel de maiskolfjes, de jalapeño­ringen en de garnalen over de pizza. Bedruip met olijfolie en bestrooi met wat zout en peper. Bestrooi met de cheddar.

  2. Bak de pizza in ca. 15 minuten goudbruin en gaar in de oven. Maak af met de verse koriander en serveer er de limoenpartjes bij.

Per portie: 416 kcal | 33 g koolhydraten | 20 g eiwit | 21 g vet

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (1 stem)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!