
Spicy breekbrood met brie en pittige harissahoning
Eenvoudig
20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd
Breekbrood is ideaal voor tijdens de borrel of een feestje. Je maakt het binnen een mum van tijd klaar en je gasten kunnen met gemak hun eigen stukje afbreken. Zo heb jij er geen omkijken meer naar!
Lees verder onder de advertentie
Bereiding
Verwarm de oven voor (elektrisch: 180°C / hetelucht: 160°C).
Snijd de simits om de 3 cm schuin in, maar laat de onderkant aan elkaar zitten.
Snijd de brie in dunne plakjes en stop deze voorzichtig in de inkepingen in de simits. Bestrooi met de tijmblaadjes.
Leg de broodjes op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ca. 10 minuten in de oven, tot het brood knapperig is en de kaas gesmolten.
Roer intussen de ingrediƫnten voor de harissa- honing door elkaar.
Neem de simits uit de oven en besprenkel royaal met de harissahoning.









