Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Pasta met krieltjes en sperziebonen

Pasta met krieltjes en sperziebonen

  • Eenvoudig

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking in water met wat zout beetgaar. Kook intussen de krieltjes in ruim water met wat zout tot ze zacht zijn (ca. 15 minuten) en voeg de laatste 4 minuten de sperziebonen toe. Giet de pasta af en bewaar 2 el van het kookvocht.

  2. Giet de aardappels en de sperziebonen af en meng ze door de pasta met de pesto, het bewaarde kookvocht en een klein beetje citroensap. Serveer met parmezaan.

Per portie: 469 kcal | 65 g koolhydraten | 14 g eiwit | 19 g vet

Olivia Wardle, Cynthia Inions, Jenny Iggleden, Rob Merrett Foodstyling: Sonja Edridge, Kate Calder, Kate Greenwood, Lizzie Harris, Jennifer Joyce

Wat vind jij van dit recept?

3 / 5.0 (1 stem)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!