Foodies 01/2025
Lekker snel aan tafel
cover foodies lekker en snel aan tafel

Lees verder onder de advertentie

Pasta met krieltjes en sperziebonen

Pasta met krieltjes en sperziebonen

  • Eenvoudig

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking in water met wat zout beetgaar. Kook intussen de krieltjes in ruim water met wat zout tot ze zacht zijn (ca. 15 minuten) en voeg de laatste 4 minuten de sperziebonen toe. Giet de pasta af en bewaar 2 el van het kookvocht.

  2. Giet de aardappels en de sperziebonen af en meng ze door de pasta met de pesto, het bewaarde kookvocht en een klein beetje citroensap. Serveer met parmezaan.

Per portie: 469 kcal | 65 g koolhydraten | 14 g eiwit | 19 g vet

Olivia Wardle, Cynthia Inions, Jenny Iggleden, Rob Merrett Foodstyling: Sonja Edridge, Kate Calder, Kate Greenwood, Lizzie Harris, Jennifer Joyce

Wat vind jij van dit recept?

3 / 5.0 (1 stem)

Lees verder onder de advertentie