Foodies 04/2024
Mediterraanse smaken
Foodies Mediterraanse smaken
Pasta met krieltjes en sperziebonen

Pasta met krieltjes en sperziebonen

  • Eenvoudig

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking in water met wat zout beetgaar. Kook intussen de krieltjes in ruim water met wat zout tot ze zacht zijn (ca. 15 minuten) en voeg de laatste 4 minuten de sperziebonen toe. Giet de pasta af en bewaar 2 el van het kookvocht.

  2. Giet de aardappels en de sperziebonen af en meng ze door de pasta met de pesto, het bewaarde kookvocht en een klein beetje citroensap. Serveer met parmezaan.

Per portie: 469 kcal | 65 g koolhydraten | 14 g eiwit | 19 g vet

Olivia Wardle, Cynthia Inions, Jenny Iggleden, Rob Merrett Foodstyling: Sonja Edridge, Kate Calder, Kate Greenwood, Lizzie Harris, Jennifer Joyce

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)