Bereiding

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking in water met wat zout beetgaar. Kook intussen de krieltjes in ruim water met wat zout tot ze zacht zijn (ca. 15 minuten) en voeg de laatste 4 minuten de sperziebonen toe. Giet de pasta af en bewaar 2 el van het kookvocht.
  2. Giet de aardappels en de sperziebonen af en meng ze door de pasta met de pesto, het bewaarde kookvocht en een klein beetje citroensap. Serveer met parmezaan.

Per portie: ca. 469 kcal
19 g vet|  65 g koolhydraten | 14 g eiwit

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Janine Ratcliffe Foto’s: Peter Cassidy, Adrian Lawrence, Sam Stowell, David Munns, Maja Smend, Mike English Styling: Roisin Nield, Luis Peral, Olivia Wardle, Cynthia Inions, Jenny Iggleden, Rob Merrett Foodstyling: Sonja Edridge, Kate Calder, Kate Greenwood, Lizzie Harris, Jennifer Joyce