Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Penne met courgette

Penne met courgette

  • Eenvoudig

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Geen parmezaan in huis? Vervang 'm eventueel door geraspte oude kaas.

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 2

Ingrediënten

Lees verder na de advertentie

Geen parmezaan in huis? Vervang 'm eventueel door geraspte oude kaas.

Bereiding

  1. Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking in water met wat zout. Verhit de olijfolie in een grote pan en fruit er op laag vuur de knoflook en de rode peper in.

  2. Voeg de courgette toe en bak hem ca. 5 minuten tot hij zacht is. Voeg de salie toe en bak ca. 1 minuut mee. Giet de pasta af en bewaar een kopje van het kookvocht. Meng de pasta, 50 g
    parmezaan en 3 el kookvocht door de courgette in de pan. Serveer met extra parmezaan.

Per portie: 635 kcal | 80 g koolhydraten | 24 g eiwit | 27 g vet

Olivia Wardle, Cynthia Inions, Jenny Iggleden, Rob Merrett Foodstyling: Sonja Edridge, Kate Calder, Kate Greenwood, Lizzie Harris, Jennifer Joyce

Wat vind jij van dit recept?

4 / 5.0 (4 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!