Bereiding
- Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking in water met wat zout. Verhit de olijfolie in een grote pan en fruit er op laag vuur de knoflook en de rode peper in.
- Voeg de courgette toe en bak hem ca. 5 minuten tot hij zacht is. Voeg de salie toe en bak ca. 1 minuut mee. Giet de pasta af en bewaar een kopje van het kookvocht. Meng de pasta, 50 g
parmezaan en 3 el kookvocht door de courgette in de pan. Serveer met extra parmezaan.
Per portie: ca. 635 kcal 24 g eiwit
27 g vet 80 g koolhydraten
© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Janine Ratcliffe Foto’s: Peter Cassidy, Adrian Lawrence, Sam Stowell, David Munns, Maja Smend, Mike English Styling: Roisin Nield, Luis Peral, Olivia Wardle, Cynthia Inions, Jenny Iggleden, Rob Merrett Foodstyling: Sonja Edridge, Kate Calder, Kate Greenwood, Lizzie Harris, Jennifer Joyce