Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Penne met courgette

Penne met courgette

  • Eenvoudig

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 2

Ingrediënten

Geen parmezaan in huis? Vervang 'm eventueel door geraspte oude kaas.

Bereiding

  1. Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking in water met wat zout. Verhit de olijfolie in een grote pan en fruit er op laag vuur de knoflook en de rode peper in.

  2. Voeg de courgette toe en bak hem ca. 5 minuten tot hij zacht is. Voeg de salie toe en bak ca. 1 minuut mee. Giet de pasta af en bewaar een kopje van het kookvocht. Meng de pasta, 50 g
    parmezaan en 3 el kookvocht door de courgette in de pan. Serveer met extra parmezaan.

Per portie: 635 kcal | 80 g koolhydraten | 24 g eiwit | 27 g vet

Olivia Wardle, Cynthia Inions, Jenny Iggleden, Rob Merrett Foodstyling: Sonja Edridge, Kate Calder, Kate Greenwood, Lizzie Harris, Jennifer Joyce

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

4 / 5.0 (1 stem)