Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Summer rolls California style

Summer rolls California style

  • Gemiddeld

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Zin in iets lichts, kleurrijks en fris voor deze warme dagen? Dan zijn deze Summer Rolls California‑style echt jouw go-to snack.

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 12

Ingrediënten

Zin in iets lichts, kleurrijks en fris voor deze warme dagen? Dan zijn deze Summer Rolls California‑style echt jouw go-to snack.
Tip
*Gebruik een spiraalsnijder om de groente in dunne, krullende slierten te snijden.

Bereiding

  1. Meng de ingrediënten voor de dipsaus met 4 el water en laat de smaken intrekken terwijl je de summer rolls maakt.

  2. Leg de rijstvellen een voor een in warm water tot ze vouwbaar zijn.

  3. Leg steeds 1 slablad op de bovenste helft van 1 rijstvel. Verdeel er wat courgette, wortel, komkommer en munt over en vouw de onderste helft van het rijstvel eroverheen. Vouw de zijden
    naar binnen en serveer de summer rolls met de dipsaus. Haast? De summer rolls zijn ook lekker met chilisaus (uit een flesje).

Per portie: 61 kcal | 12 g koolhydraten | 2 g eiwit | 1 g vet

© olive Magazine/Immediate Media Receptuur: Janine Ratcliffe Foto’s: Ant Duncan Styling: Tony Hutchinson Foodstyling:

Wat vind jij van dit recept?

4.7 / 5.0 (3 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!