
Pittige peppadew-garnalenspiesjes
Eenvoudig
20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd
30 minuten wachttijd30 min. wachttijd
Deze garnalenspiesjes met peppadew combineren verse garnalen met een frisse, licht pittige kick. Perfect voor op de barbecue: snel klaar, boordevol smaak en gegarandeerd een favoriet op een zomerse avond.
Lees verder onder de advertentie
Bereiding
Klop de knoflook, de chilipeper, de peterselie, het paprikapoeder, het pittige paprikapoeder en de olijfolie door elkaar. Breng op smaak met zout en peper en roer de garnalen erdoorheen.
Dek af, zet in de koelkast en laat minimaal 30 minuten marineren. Rijg de garnalen vervolgens afwisselend met de peppadews aan de spiesjes, zodat er aan elk spiesje 4-5 garnalen zitten.
Steek de barbecue aan en laat de kooltjes wit worden. Grill de spiesjes 3-4 minuten op de barbecue of bak in een grillpan tot de garnalen roze en ondoorzichtig zijn. Serveer direct met citroenpartjes om erover uit te knijpen.










