Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
gevulde aardbeiencroissants op plaat

Zo verrast Fort Negen je in de nieuwste editie van Foodies Magazine

Voor een speciale editie van Foodies kroop Maarten Langeslag, eigenaar van bakkerij Fort Negen, in de rol van gasthoofdredacteur en deelt waarom jij dit nummer niet mag missen!

Lees verder na de advertentie

Zuurdesembrood, croissants, taarten, koekjes, cakes… in de aankomende editie van Foodies speelt bakken de hoofdrol! Daarbij worden we vergezeld door Maarten Langeslag, eigenaar van én bakker bij Fort Negen in Amsterdam, bekend van de ijscroissants en het broodje kaassoufflé.

Foodies x Fort Negen

Zo leert hij je hoe je van begin tot eind je eigen desembrood bakt, maak je de lekkerste recepten met croissants, ontdek je waarom je restjes brood nooit moet weggooien, maak je een heus Foodies x Fort Negen broodje en nog veel, veel meer. 

Wat zegt Maarten zelf?

Eigenaar Maarten Langeslag vertelt over zijn eigen editie: “Wat dit baknummer bijzonder maakt? We nemen je mee door de hele keten: van graanboer tot bakker, van achtergrondverhalen tot recepten en zelfs de restverwerking. Want hoe vaak heb je niet iets over waarvan je denkt: weggooien is zonde, maar wat moet ik ermee?

Met dit nummer willen we je inspireren om te experimenten en zelf aan de slag te gaan. Lees het desemdossier en ga aan de slag met je eigen brood. Kijk wat je met restjes brood kunt doen, trakteer jezelf op overdadige croissants en lees, lekker in je luie stoel, hoe een dag in onze bakkerij eraan toe gaat.”

Tip!

Elke maand nieuwe recepten en inspiratie met seizoensproducten ontvangen?
Elke maand nieuwe recepten en inspiratie met seizoensproducten ontvangen?

Ontvang tijdelijk tot 48% korting op een Foodies abonnement

Profielfoto van

Marieke Slettenhaar

Redacteur

Eet het liefst hartig en zoet door elkaar. Heeft geen bezwaar tegen eten in bed zolang het poffertjes zijn. Gruwelt van gekookte eieren maar bestelt altijd een avocadotoast met gepocheerd eitje. Geen smaakcombinatie is haar te gek.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!