
Smashed merguez
Eenvoudig
15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd
Smashed burgers zijn tegenwoordig razend populair ā en wij begrijpen helemaal waarom! Met wat frisse toppings wordt het een burger om je vingers bij af te likken.
Lees verder onder de advertentie
Bereiding
Haal het vlees uit de worstjes en vorm er twee balletjes van. Gebruik voor elk balletje twee worstjes.
Doe wat olie in een koekenpan en leg er een balletje in. Druppel er nog wat olie over, leg er een stukje bakpapier op en plet het balletje met de onderkant van een pan tot een dunne burger.
Bak op hoog vuur 2 minuten per kant. Herhaal dit met het andere balletje.
Snijd de kaas-uienbol doormidden en toast in de oven of grillpan.
Stapelen maar: begin met een broodje, muhamarra, yoghurt, sla, komkommer, tomaat, de burgers, muhamarra, yoghurt, feta, ui en peterselie. Enjoy!
F*cking Lecqer
€ 29,99









