
Sticky marmelade-harissakip
Eenvoudig
55 minuten bereidingstijd55 min. bereidingstijd
Zoet, pittig en heerlijk kleverig: deze marmelade-harissakip barst van de smaak. Perfect voor een doordeweekse maaltijd met nét dat beetje extra.
Lees verder onder de advertentie
Zoet, pittig en heerlijk kleverig: deze marmelade-harissakip barst van de smaak. Perfect voor een doordeweekse maaltijd met nét dat beetje extra.
Bereiding
Verwarm de oven voor (elektrisch: 190°C / hetelucht: 170°C). Doe de kipdijfilets in een braadslee of ovenschaal waar ze net in passen.
Roer in een klein kommetje de rest van de ingrediënten met wat zout en peper door elkaar. Schenk de marinade over de kip en zorg dat elke filet goed bedekt is.
Bak ca. 50 minuten in de oven, tot het vel krokant is en het vlees helemaal gaar. Laat een paar minuten rusten en serveer met de rest van de saus uit de ovenschaal.










