
Tiramisurol
Eenvoudig
15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd
ca. 2 uur wachttijdca. 2 u. wachttijd
Iedereen kent de klassieke tiramisu, maar gerold krijgt hij een verrassend nieuwe twist. Het ziet er feestelijk uit én smaakt minstens zo verrukkelijk! Perfect om indruk te maken op je gasten zonder al te veel moeite.
Lees verder onder de advertentie
Bereiding
Klop de mascarpone samen met de slagroom, de suiker en het vanille-extract tot een stevige en luchtige room. Houd apart.
Leg een groot stuk vershoudfolie op het werkblad klaar om straks de tiramisu mee op te rollen. Haal één voor één de platte kant van de lange vingers kort door de espresso en leg ze horizontaal op het vershoudfolie.
Maak de bodem van de tiramisurol 3 lange vingers breed en 10 lange vingers lang. Bestrijk de lange vingers met het mascarponemengsel, en bestuif met cacaopoeder.
Rol het geheel met behulp van het vershoudfolie op, draai de uiteinden goed vast en leg de rol minimaal 2 uur in de koelkast op te stijven. Snijd de tiramisurol in mooie plakken en bestuif met extra cacaopoeder.









