
Turkse yoghurt met granaatappel en pistachegranola
Eenvoudig
25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd
Begin je dag goed met een bakje Turkse yoghurt en zelfgemaakte pistachegranola. Voeg wat frisse granaatappelpitjes toe voor een lekkere touch en geloof ons; hierna wil je nooit meer granola uit een pakje!
Lees verder onder de advertentie
Bereiding
Verwarm de oven voor (elektrisch: 180°C / hetelucht: 160°C). Meng op een met bakpapier beklede bakplaat de havermout, de pistachenoten en de pompoenpitten met elkaar.
Schenk de olie en de vloeibare honing eroverheen en bestrooi met een snuf zout. Kneed alles goed door, zodat alles bedekt is met olie en honing.
Spreid uit op de bakplaat en bak in ca. 15 minuten knapperig in de oven. Laat helemaal afkoelen en bewaar in een luchtdichte pot of bak.
Halveer de granaatappel horizontaal en tik boven een kom met een lepel de pitten eruit. Verdeel de Turkse yoghurt over kommen en verdeel de granaatappelpitten en de granola erover.









