Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Bas Erkens bij The Butcher of Paris

Nieuwsbrief: de beste hotspots, tips & inspiratie in je mail

Profielfoto van
BasBas Erkens

Wil je regelmatig de beste tips voor restaurants en hotspots in binnen- en buitenland ontvangen, gecombineerd met een flinke portie reisinspiratie? Schrijf je dan in voor mijn exclusieve nieuwsbrief en ik mail je al mijn favorieten.

Ontvang de leukste tips, restaurants, verhalen en speciale aanbiedingen.

Wat kun je verwachten?

Denk bijvoorbeeld aan lijstjes met de beste restaurants en hotels, maar ook aan verhalen over lokale ingrediënten, bijzondere gerechten en cultuur.

Wat zijn bijvoorbeeld de beste culinaire steden in Europa wat mij betreft? Welke hotspots móét je bezoeken als je op Aruba bent? Wat zijn dé lokale gerechten die ik het lekkerst vond in Taiwan of Japan? En wat zijn de beste restaurants in steden zoals Utrecht, Nijmegen of Brussel?

In mijn nieuwsbrief vertel ik alles over de reizen die ik maak, geef ik je een flinke portie inspiratie en deel ik tips voor restaurants in binnen- en buitenland. De nieuwsbrief verschijnt twee keer per maand en is helemaal gratis.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Foodies Travel en ontvang de beste hotspots en tips in je mail!

Ontvang de leukste tips, restaurants, verhalen en speciale aanbiedingen.
Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Bas Erkens bij The Butcher of Paris

De beste tips en inspiratie in je mail:

De beste tips en inspiratie in je mail:

Ontvang de leukste tips, restaurants, verhalen en speciale aanbiedingen.