
Kaasfondue met truffel
Eenvoudig
35 minuten bereidingstijd35 min. bereidingstijd
De klassieke kaasfondue kennen we natuurlijk allemaal, maar wat dacht je van een heerlijke twist op deze variant? Probeer dit recept met truffel en til je fondue-avond naar een hoger niveau!
Lees verder onder de advertentie
Bereiding
Pel de knoflook en wrijf de binnenkant van een middelgrote pan in met het teentje. Knijp het sap uit de citroen en breng het citroensap samen met de wijn aan de kook in de pan.
Rasp de kazen of snijd ze in kleine blokjes. Doe de kaas in een ruime kom en strooi de maizena eroverheen.
Schud goed om, zodat maizena verdeeld is over de kaas. Voeg de kaas al roerend toe aan de wijn.
Blijf goed verwarmen tot de kaas helemaal gesmolten is tot een gladde saus. Breng op smaak met de cognac, de truffeltapenade, zwarte peper en nootmuskaat.









