Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Drie sneetjes wit brood met vega steak puntjes, kaas en hot sauce

Gourmet-Philly cheese ‘steak’ 

In samenwerking met Planted
  • Eenvoudig

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Dankzij de malse Planted ‘steak’ en smeuïge kaas wordt het avondje gourmetten ineens een feestje waar ze in Philly nog jaloers op zouden zijn...

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen
6

Ingrediënten

Dankzij de malse Planted ‘steak’ en smeuïge kaas wordt het avondje gourmetten ineens een feestje waar ze in Philly nog jaloers op zouden zijn...
Serveertip
Een avondje vegetarisch gourmetten wordt extra speciaal met een gerecht als dit. Lekker met deze gourmet bijgerechten.

Bereiding

  1. Verhit wat olie in een gourmetpannetje en rooster het brood kort aan beide zijden. Neem uit de pan en houd apart. Voeg zo nodig nog wat olie of boter toe aan het pannetje en bak de uienringen in ca. 3 minuten goudbruin erin.

  2. Voeg de Planted steakpuntjes toe en bak in ca. 5 minuten knapperig en gaar. Breng op smaak met zout en peper. Neem uit de pan en houd apart.

  3. Strooi 1 el van de kaas in het pannetje en laat in ca. 2 minuten smelten. Leg wat uien en Planted steakpuntjes erop en dek af met een snee toast.

  4. Keer het geheel zo om op je bord. Maak af met ketchup of hot sauce naar smaak.

Per portie: 214 kcal | 15 g koolhydraten | 12 g eiwit | 11 g vet

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (1 stem)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!