
Gourmetgnocchi met lemon herb filetstukjes en rucolapesto
Eenvoudig
20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd
Stop je pannetje eens vol pasta. Met romige rucolapesto en een kruidige vervanger voor kip wordt het een verrassend luxe mini-gerechtje voor op de gourmet.
Lees verder onder de advertentie
Bereiding
Stamp voor de pesto de rucola, de knoflook, de pijnboompitten, de grana padano en het zeezout in een vijzel tot een fijne pasta. Voeg geleidelijk al roerend de olijfolie toe, zodat je een smeuïge pesto krijgt.
Bereid de gnocchi voor door ze 2-3 minuten te koken in water. Giet de gnocchi af en laat ze afkoelen in een vergiet. Bedruip met wat olijfolie om te voorkomen dat ze aan elkaar plakken.
Bak in een gourmetpannetje 2 el gnocchi en 2 el Planted lemon herb filetstukjes in ca. 6 minuten rondom knapperig. Schep ½ el van de pesto erop en meng goed. Schep op je bord en rasp eventueel nog wat grana padano naar smaak eroverheen.










