
Italiaanse varkenshaas
Gemiddeld
30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd
Een varkenshaasje maar dan op zijn Italiaans. Kan het nog beter? Je brengt het vlees op smaak met mozzarella, zongedroogde tomaten, pesto en pijnboompitten. Zo ervaar je la dolce vita bij elke hap.
Lees verder onder de advertentie
Een varkenshaasje maar dan op zijn Italiaans. Kan het nog beter? Je brengt het vlees op smaak met mozzarella, zongedroogde tomaten, pesto en pijnboompitten. Zo ervaar je la dolce vita bij elke hap.
Bereiding
Snijd de mozzarella in blokjes. Hak de zongedroogde tomaten grof. Meng de mozzarella en de tomaten met de pesto. Breng op smaak met zout en peper. Rooster de pijnboompitten in een droge pan goudbruin.
Snijd de varkenshaasjes over de lengte in en vouw ze open. Wrijf het vlees in met de olie en bestrooi met zout en peper. Gril de varkenshaasjes ca. 4 minuten op de opengesneden kant. Draai het vlees om en schep er het mozzarellamengsel op. Bestrooi met de pijnboompitten en gril nog ca. 4 minuten.









