Foodies Italië
Foodies Italië
Foodies Italië cover
Italiaanse varkenshaas

Italiaanse varkenshaas

  • Gemiddeld

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de mozzarella in blokjes. Hak de zongedroogde tomaten grof. Meng de mozzarella en de tomaten met de pesto. Breng op smaak met zout en peper. Rooster de pijnboompitten in een droge pan goudbruin.

  2. Snijd de varkenshaasjes over de lengte in en vouw ze open. Wrijf het vlees in met de olie en bestrooi met zout en peper. Gril de varkenshaasjes ca. 4 minuten op de opengesneden kant. Draai het vlees om en schep er het mozzarellamengsel op. Bestrooi met de pijnboompitten en gril nog ca. 4 minuten.

Foto’s: Stephan van Raay
Styling: Femke van Waveren
Servies etc.: Dille & Kamille, eigen collectie

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (2 stemmen)