
Zalmtartaar met appel, dille en selderij
Eenvoudig
20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd
De combinatie van het vette van de zalm met het frisse van de appel en selderij werkt perfect. Voor het mooiste resultaat van deze tartaar van zalm gebruik je een uitsteekvorm om de tartaar in te maken. Wel zo feestelijk!
Lees verder onder de advertentie
Bereiding
Kook de eieren in ca. 8 minuten hard. Laat de eieren schrikken onder koud stromend water en pel ze. Hak de eieren en 2 takjes dille grof en meng met de mayonaise. Breng op smaak met zout en peper.
Maak de zalmfi let schoon en hak hem fi jn. Pel en snipper de sjalot. Meng de gehakte zalm met de olijfolie en de sjalot. Breng op smaak met zout en peper.
Was de appel, verwijder het klokhuis en snijd de appel in schijfj es. Was de bleekselderij en snijd hem in schijfj es. Maak met een uitsteekvorm torentjes van de zalmtartaar en de eiersalade op borden. Verdeel de appel, de bleekselderij en de rest van de dille eromheen.









