
Kwarkpannenkoekjes met bosvruchten
Gemiddeld
50 minuten bereidingstijd50 min. bereidingstijd
Hou je ook zo van verse pannenkoekjes in het weekend? Deze kwarkpannenkoekjes zijn ideaal om je dag mee te starten en staan binnen een mum van tijd op tafel (of op bed)!
Lees verder onder de advertentie
Bereiding
Meng het bakmeel met het zout en 2 el suiker. Voeg de eieren en de helft van de kwark toe. Roer het geheel met een garde tot een glad beslag. Voeg de overige kwark toe en roer goed door. Laat het beslag ca. 30 minuten rusten.
Was het fruit en laat goed uitlekken. Wentel de helft van het fruit in 4 el suiker. Laat het gesuikerde fruit op keukenpapier opdrogen. Roer het overige fruit voorzichtig door het beslag.
Smelt steeds ½ el boter in een koekenpan en bak portiegewijs 10 dikke pannenkoeken van het beslag. Serveer de pannenkoeken met het gesuikerde fruit. Lekker met honing.











