Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Cover voor Pickled rozijnen

Pickled rozijnen

  • Eenvoudig

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Ingrediënten

Lees verder na de advertentie

Bereiding

  1. 1 Breng de azijn, 240 ml water, de suiker, het zout, het mosterdzaad, de rozemarijn, de chilivlokken en de tijm aan de kook. Roer tot de suiker is opgelost.

  2. 2 Roer de rozijnen erdoorheen en breng opnieuw aan de kook. Neem de pan van het vuur, giet de rozijnen in een schone en uitgekookte pot en sluit af. Laat afkoelen en bewaar op een koele en donkere plek.

© Foto: Eddy Haitjema  Foodstyling: Willem van Santen  Styling en receptuur: Willemijn van der Kamp

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!