Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
granola

Granola met kokos en pecannoten uit The Breakfast Club

  • Gemiddeld

  • 35 minuten bereidingstijd35 min. bereidingstijd

Waarschuwing: zodra je zelf je granola begint te maken, lust je niets anders meer! Gelukkig is het ontzettend gemakkelijk en kun je in een keer een grote hoeveelheid maken. Deze granola met kokos en pecannoten is mijn go to-recept wanneer ik weer eens zonder zit. De smaken stellen nooit teleur!

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 10

Ingrediënten

Lees verder na de advertentie

Waarschuwing: zodra je zelf je granola begint te maken, lust je niets anders meer! Gelukkig is het ontzettend gemakkelijk en kun je in een keer een grote hoeveelheid maken. Deze granola met kokos en pecannoten is mijn go to-recept wanneer ik weer eens zonder zit. De smaken stellen nooit teleur!

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 170 °C. Smelt de kokosolie in de magnetron of in een pannetje.

  2. Doe alle ingrediënten in een kom en roer goed door elkaar tot alles goed gemengd is. Spreid het mengsel uit op een bakplaat en verdeel goed zodat er overal evenveel ligt. Als de granola dunner wordt uitgespreid, zal hij sneller bakken en krokanter worden.

  3. Bak 15 minuten en roer dan met een spatel door de granola zodat de bovenkant niet verbrandt en alles goed gemengd is.

  4. Bak nog 10 minuten of tot de granola goudbruin is. Laat afkoelen (als je zolang kunt wachten) en bewaar in een goed afsluitbare pot.

Dit recept komt uit het boek The Breakfast Club.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!