Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Shanghainoodles met rundvlees

Shanghainoodles met rundvlees

  • Eenvoudig

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

De sojasaus, de rijstwijn en de oestersaus geven dit gerecht een onweerstaanbare smaak. Het liefst slurpen we het kommetje meteen leeg, zo lekker vinden we ze. Probeer het zelf en zet deze heerlijke shanghainoodles met rundvlees op tafel!

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 2

Ingrediënten

De sojasaus, de rijstwijn en de oestersaus geven dit gerecht een onweerstaanbare smaak. Het liefst slurpen we het kommetje meteen leeg, zo lekker vinden we ze. Probeer het zelf en zet deze heerlijke shanghainoodles met rundvlees op tafel!

Bereiding

  1. 1. Meng de sojasaus, de rijstwijn, de oestersaus en de suiker tot de suiker opgelost is. Los de maizena op in 2 el water en roer hem door de saus.

  2. 2. Bereid de noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de reepjes vlees met ½ el olie. Verhit een wok op hoog vuur en wok er het vlees 2-3 minuten in. Neem het vlees uit de wok en wok er in een scheutje olie de gember, de rode peper en het wit van de lente-ui ca. 2 minuten in.

  3. 3. Voeg de paksoi toe en wok tot hij iets begint te slinken. Voeg de saus, de noodles en het vlees toe. Wok tot het geheel goed warm is en de saus iets indikt. Serveer in warme kommen en bestrooi met wat groen van de lente-ui.

© olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Janine Ratcliffe Foto’s: Sam Stowell Foodstyling: Katy Greenwood Styling: Louis Peral

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (5 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!