Foodies 04/2024
Mediterraanse smaken
Foodies Mediterraanse smaken
Shanghainoodles met rundvlees

Shanghainoodles met rundvlees

  • Eenvoudig

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 2

Ingrediënten

Bereiding

  1. 1. Meng de sojasaus, de rijstwijn, de oestersaus en de suiker tot de suiker opgelost is. Los de maizena op in 2 el water en roer hem door de saus.

  2. 2. Bereid de noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de reepjes vlees met ½ el olie. Verhit een wok op hoog vuur en wok er het vlees 2-3 minuten in. Neem het vlees uit de wok en wok er in een scheutje olie de gember, de rode peper en het wit van de lente-ui ca. 2 minuten in.

  3. 3. Voeg de paksoi toe en wok tot hij iets begint te slinken. Voeg de saus, de noodles en het vlees toe. Wok tot het geheel goed warm is en de saus iets indikt. Serveer in warme kommen en bestrooi met wat groen van de lente-ui.

© olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Janine Ratcliffe Foto’s: Sam Stowell Foodstyling: Katy Greenwood Styling: Louis Peral

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)