Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Rilette van warmgerookte zalm

Rilette van warmgerookte zalm

In samenwerking met Lindenhoff & Bowls and Dishes
  • Eenvoudig

  • 40 minuten bereidingstijd40 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 6

Ingrediënten

Bereiding

  1. 1. Doe de boter, de crème fraîche, de knoflook, de dille en de bieslook in een kom en klop met een handmixer tot een gladde crème. Spatel de warmgerookte zalm luchtig door de crème. Breng op smaak met het citroensap, de citroenschil, zout en peper.

  2. 2. Schep de rilette in een glazen pot met deksel en zet ca. 30 minuten in de koelkast. Serveer de rilette met plakken knapperig stokbrood.

Per portie: 428 kcal | 24 g koolhydraten | 19 g eiwit | 28 g vet

Receptuur en foodstyling: Jacqueline Sluijter Fotografie: Sander Damen

Wat vind jij van dit recept?

4.1 / 5.0 (8 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!