Foodies 11/2024
Lekker stoven
fd2411 cover
Rilette van warmgerookte zalm

Rilette van warmgerookte zalm

In samenwerking met Lindenhoff & Bowls and Dishes
  • Eenvoudig

  • 40 minuten bereidingstijd40 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 6

Ingrediënten

Bereiding

  1. 1. Doe de boter, de crème fraîche, de knoflook, de dille en de bieslook in een kom en klop met een handmixer tot een gladde crème. Spatel de warmgerookte zalm luchtig door de crème. Breng op smaak met het citroensap, de citroenschil, zout en peper.

  2. 2. Schep de rilette in een glazen pot met deksel en zet ca. 30 minuten in de koelkast. Serveer de rilette met plakken knapperig stokbrood.

Per portie: 428 kcal | 24 g koolhydraten | 19 g eiwit | 28 g vet

Receptuur en foodstyling: Jacqueline Sluijter Fotografie: Sander Damen

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (1 stem)