Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Cover voor Vegan donuts

Vegan donuts

  • Eenvoudig

  • 25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd

Sanne: "Donuts zijn toch wel een van de leukste dingen om te maken en samen te eten. Die zoete glazuurlaag, daar wil je toch meteen je tanden inzetten? Deze versie is onze favoriet, want roze is reuze!"

Lees verder onder de advertentie

Ingrediƫnten

Topping

Verder nodig

Sanne: "Donuts zijn toch wel een van de leukste dingen om te maken en samen te eten. Die zoete glazuurlaag, daar wil je toch meteen je tanden inzetten? Deze versie is onze favoriet, want roze is reuze!"

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C en vet de donutvormpjes in met de kokosolie.

  2. Meng de ingrediƫnten voor de donuts in een kom tot een beslag.

  3. Vul de vormpjes met het deeg en bak in vijftien minuten in de oven gaar.

  4. Meng de poedersuiker en het citroensap tot een icing.

  5. Smeer de icing over de donuts en strooi het bietenpoeder, de pistachenoten en de rozenblaadjes erover.

Dit recept is gemaakt door Sanne. Kijk voor meer lekkere vegan recepten op haar website Living the Green Life.

Wat vind jij van dit recept?

4 / 5.0 (1 stem)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!