Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Orecchiette met garnalen en saffraanboter

Orecchiette met garnalen en saffraanboter

  • Eenvoudig

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 2

Ingrediënten

Bereiding

  1. Doe de saffraan in een kommetje en giet er een scheutje heet water bij. Laat weken.

  2. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking in ruim water met wat zout. Smelt intussen de boter in een andere pan en fruit er de peper en de knoflook in 2-3 minuten zacht in. Roer de saffraan met het weekwater erdoorheen. Voeg de garnalen toe en verwarm ze even mee.

  3. Giet de pasta af en meng hem door de garnalen met saffraanboter. Garneer met de peterselie en serveer met de citroenpartjes om over de pasta uit te knijpen.

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Janine Ratcliffe Foto’s: Charlie Richards Styling: Faye Wears Foodstyling: Liberty Fennell

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (3 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!