Kookschool
Het maakt niet uit of je al jaren in de keuken staat of net begint, bij onze kookschool kan iedereen wat leren. Ontdek nieuwe gerechten en keukens en maak koken makkelijker met onze handige kooktips en keukenhacks.

Tip van de redactie
Bak je eigen zuurdesembrood
Zit de zuurdesemstarter vol belletjes, is hij friszuur ruikend en klaar voor de start? In dit tweede deel leggen we je uit hoe je hem gebruikt om er het lekkerste, knapperigste zuurdesembrood van te bakken.
Lees verder onder de advertentie

Meringue vs. pavlova: dit is het verschil

Dit zijn dé oplossingen voor kerst stress in de keuken

Wat is een panettone en hoe kun je het zelf maken?

Dit wist je nog niet over een gingerbread house

Zelf rollade maken met tips van de slager

Wil je je soep nóg lekkerder maken? Dit zijn de ultieme tips!

Dit zijn de seizoensgroenten en -fruit in december

Dit is het verschil tussen limoen en kaffirlimoen




