Kookschool
Het maakt niet uit of je al jaren in de keuken staat of net begint, bij onze kookschool kan iedereen wat leren. Ontdek nieuwe gerechten en keukens en maak koken makkelijker met onze handige kooktips en keukenhacks.

Tip van de redactie
Bak je eigen zuurdesembrood
Zit de zuurdesemstarter vol belletjes, is hij friszuur ruikend en klaar voor de start? In dit tweede deel leggen we je uit hoe je hem gebruikt om er het lekkerste, knapperigste zuurdesembrood van te bakken.
Lees verder onder de advertentie

Kombucha maken: tips en recept van de chef

Wijn die smaakt naar versgebakken brood? Zo kan dat

Espresso-martinitulband: hét coverrecept van Foodies’ Grote Kerstnummer 2024

Vergeet Frankrijk: hierom wil je Turkse wijn drinken

Fermenteren: wat is het en hoe werkt het?

Dit zijn de seizoensgroenten en -fruit in september

Zalmbonbons maken: tips & recept

Zo maak je bramenjam net als vroeger




