Kookschool
Het maakt niet uit of je al jaren in de keuken staat of net begint, bij onze kookschool kan iedereen wat leren. Ontdek nieuwe gerechten en keukens en maak koken makkelijker met onze handige kooktips en keukenhacks.

Tip van de redactie
Bak je eigen zuurdesembrood
Zit de zuurdesemstarter vol belletjes, is hij friszuur ruikend en klaar voor de start? In dit tweede deel leggen we je uit hoe je hem gebruikt om er het lekkerste, knapperigste zuurdesembrood van te bakken.
Lees verder onder de advertentie

Maak je eigen zuurdesem: de zuurdesemstarter

Alles over vijfkruidenpoeder: wat zit erin en wat maak je ermee?

Dit zijn de seizoensgroenten en -fruit in januari

Opgepast: op deze plek moet je een fles wijn nooit bewaren

Van ontbijtspek tot bacon: alles over de verschillende soorten spek

Zo kun je confit de canard maken

Is baking soda hetzelfde als bakpoeder?

Dit maak je met leftover Sinterklaassnoepgoed




