Kookschool
Het maakt niet uit of je al jaren in de keuken staat of net begint, bij onze kookschool kan iedereen wat leren. Ontdek nieuwe gerechten en keukens en maak koken makkelijker met onze handige kooktips en keukenhacks.

Tip van de redactie
Bak je eigen zuurdesembrood
Zit de zuurdesemstarter vol belletjes, is hij friszuur ruikend en klaar voor de start? In dit tweede deel leggen we je uit hoe je hem gebruikt om er het lekkerste, knapperigste zuurdesembrood van te bakken.
Lees verder onder de advertentie

Aha! Dit is het verschil tussen vanille-aroma en -extract

Dit is waarom je een gietijzeren pan in huis moet hebben

Fermenteren met Christian Weij: toveren met melk

Spice it up! Zo maak je zelf je eigen specerijenmixen

Dé ultieme manier om een eitje te koken

Zelf 3x plantaardige melk maken

Zo maak je dé perfecte berlinerbollen

Fermenteren met Christian Weij: fromage blanc




