Kookschool
Het maakt niet uit of je al jaren in de keuken staat of net begint, bij onze kookschool kan iedereen wat leren. Ontdek nieuwe gerechten en keukens en maak koken makkelijker met onze handige kooktips en keukenhacks.

Tip van de redactie
Bak je eigen zuurdesembrood
Zit de zuurdesemstarter vol belletjes, is hij friszuur ruikend en klaar voor de start? In dit tweede deel leggen we je uit hoe je hem gebruikt om er het lekkerste, knapperigste zuurdesembrood van te bakken.
Lees verder onder de advertentie

Veganistische kaas: alternatieven voor parmezaan, mascarpone, ricotta, mozzarella en verse pasta

Verklapt: zo maak je het coverrecept van Foodies’ grote Italiënummer

Weekendproject: garnalentempura

How to: perfect korstdeeg maken in 7 stappen

Zo bind je een lamschouder op

Zo bak je vis keer op keer perfect

Aan de slag! Zo maak je zelf chilisaus

Zo maak je de perfecte Tonkatsu




