In juni 2020 besloten Lorenz en Mariëlle om de Drentse Kruidensaus, die al langer geserveerd werd op evenementen, in flessen af te laten vullen en beschikbaar te maken voor particulieren. Eindelijk kon de festivalfavoriet ook op de keukentafel verschijnen. Sindsdien mag de fles vol lekkers in menig huishouden niet ontbreken bij het avondeten of als toevoeging op de borrelplank.

Zacht & zoet met een beetje pit

Kaas, gourmet, vlees, groenten of zelfs warm met de toevoeging van een beetje koksroom: Drentse Kruidensaus past overal bij. Drentse Kruidensaus is zacht, zoet en een beetje pittig dankzij de zorgvuldig uitgekiende verhoudingen van kruiden en specerijen. En daarom een echte smaakmaker. Dip je favoriete rauwkost er eens in, serveer het bij een lekkere beenham, een gebakken visje of geef je frietje een upgrade door je mayo in te ruilen voor het lekkerste uit Drenthe. Haal je fles in huis via de webshop of vind een verkooppunt bij jou in de buurt op de website van Drentse Kruidensaus.

Ben je op zoek naar meer inspiratie? De ideeën en toepassingen van de gebruikers van Drentse Kruidensaus zijn te zien op Instagram en op Facebook. Heb je zelf een lekkere creatie met de saus op de foto gezet? Vergeet dan niet om Drentse Kruidensaus te taggen! Wie weet verrassen zij jou met een gratis fles.

   

Drentse Kruidensaus in jouw zaak

Drentse Kruidensaus verovert door de heerlijke smaak heel Nederland en is inmiddels verkrijgbaar op meer dan 150 locaties. Lorenz en Mariëlle willen graag nóg meer mensen kennis laten maken met hun nieuwe favoriete saus en breiden hun netwerk graag uit. Wil jij ook meegenieten van het succes van Drentse Kruidensaus en dit lekkers verkopen in jouw zaak? Neem dan snel contact op via info@drentsekruidensaus.nl.