Foodies 10/2024
Wij gaan bakken
Cover van
aardbeienmargarita aardbeien

Aardbeienmargarita

  • Eenvoudig

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 6

Ingrediënten

Bereiding

  1. Breng 200 ml water met 100 g suiker aan de kook tot de suiker is opgelost. Neem van het vuur en laat helemaal afkoelen. Maak 200 g aardbeien schoon. Pureer de koude siroop met de aardbeien fijn. Schenk de siroop door een fijne zeef.

  2. Pers de limoen uit. Meng het limoensap met de grenadine op een schoteltje. Meng op een ander schoteltje 2 tl suiker met het zout. Doop de rand van 4 cocktailglazen eerst in het  limoensapmengsel en vervolgens in het zout-suikermengsel.

  3. Vul de glazen met ijsblokjes en schenk er de tequila, de triple sec en de aardbeiensiroop overheen. Versier de glazen met een aardbei.

Foto’s: Eddy Haitjema foodstyling&receptuur: Willem van Santen styling: Willemijn van der Kamp Servies etc.: Dille & Kamille (dille-kamille.nl), eigen collectie

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)