Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Cover voor Andijviesalade met ham

Andijviesalade met ham

  • Eenvoudig

  • 10 minuten bereidingstijd10 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Lees verder na de advertentie

Bereiding

  1. Was de andijvie, schud hem goed droog en snijd hem grof. Snijd de ham in reepjes. Snijd de dille, op een beetje om te garneren na, fijn. Meng de crème fraîche met de dille en breng op smaak met zout en peper.

  2. Maak de andijvie aan met de olijfolie en de balsamico en breng op smaak met zout en peper. Verdeel de andijvie en de hamreepjes over borden en schep er de crème fraîche overheen. Garneer met de overige dille.

Per portie: 248 kcal | 3 g koolhydraten | 11 g eiwit | 21 g vet

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (3 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!