Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Cover voor Andijviesalade met ham

Andijviesalade met ham

  • Eenvoudig

  • 10 minuten bereidingstijd10 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Was de andijvie, schud hem goed droog en snijd hem grof. Snijd de ham in reepjes. Snijd de dille, op een beetje om te garneren na, fijn. Meng de crème fraîche met de dille en breng op smaak met zout en peper.

  2. Maak de andijvie aan met de olijfolie en de balsamico en breng op smaak met zout en peper. Verdeel de andijvie en de hamreepjes over borden en schep er de crème fraîche overheen. Garneer met de overige dille.

Per portie: 248 kcal | 3 g koolhydraten | 11 g eiwit | 21 g vet

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)