Foodies 01/2025
Lekker snel aan tafel
cover foodies lekker en snel aan tafel

Lees verder onder de advertentie

Cover voor Andijviesalade met ham

Andijviesalade met ham

  • Eenvoudig

  • 10 minuten bereidingstijd10 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Was de andijvie, schud hem goed droog en snijd hem grof. Snijd de ham in reepjes. Snijd de dille, op een beetje om te garneren na, fijn. Meng de crème fraîche met de dille en breng op smaak met zout en peper.

  2. Maak de andijvie aan met de olijfolie en de balsamico en breng op smaak met zout en peper. Verdeel de andijvie en de hamreepjes over borden en schep er de crème fraîche overheen. Garneer met de overige dille.

Per portie: 248 kcal | 3 g koolhydraten | 11 g eiwit | 21 g vet

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (1 stem)

Lees verder onder de advertentie