Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Bagel met roomkaas en sardines

Bagel met roomkaas en sardines

  • Gemiddeld

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediƫnten

Lees verder na de advertentie

Bereiding

  1. Roer de roomkaas los en meng er de chilivlokken doorheen. Breng op smaak met zout en peper. Wel de rozijnen ca. 30 minuten in warm water. Laat ze uitlekken en meng ze met de azijn.

  2. Was de radijsjes en schaaf of snijd ze in dunne schijfjes. Maak de kiemgroenten eventueel schoon. Neem de sardines voorzichtig uit het blik en laat ze kort uitlekken. Bestrijk de sardines met de chilisaus.

  3. Snijd de bagels open en bestrijk ze royaal met de roomkaas. Verdeel er de kiemgroenten over en leg de sardines erop. Garneer de broodjes met de radijs en de rozijnen.

Per portie: 749 kcal | 71 g koolhydraten | 44 g eiwit | 31 g vet

Foto’s, receptuur & foodstyling: Willem van Santen Styling: Anne HeesinkĀ 

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (1 stem)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!