Big Mac rolls
Eenvoudig
35 minuten bereidingstijd35 min. bereidingstijd
Advertentie
Bereiding
Laat de loempiavellen ontdooien (in de verpakking of onder een theedoek) en haal ze dan los van elkaar.
Meng het gehakt met de hamburgerkruiden. Bak het in een koekenpan met 2 eetlepels zonnebloemolie gaar en laat afkoelen.
Snijd de plakjes kaas in 3 reepjes. Roer de bloem met 3 el water tot een papje. Neem een loempiavel en leg het met een punt naar je toe. Leg onderaan wat gehakt, daarop een paar stukjes augurk en een reepje kaas.
Vouw de punt over de vulling en dan de zijkanten een voor een eroverheen. Rol strak op tot een ‘sigaar’ en plak het uiteinde dicht met het bloempapje.
Verhit een frituurpan of diepe pan met een flinke laag olie tot 180 graden. Frituur de rolls in 3-5 minuten goudbruin en knapperig. Laat ze uitlekken op keukenpapier.
Meng de ingrediënten voor de saus en serveer bij de rolls.