Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Bladerdeeghapjes met kerst: wintergerechten

Bladerdeegpizza met geitenkaas en dadels

  • Eenvoudig

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediƫnten

Bereiding

  1. Laat het bladerdeeg ca. 10 minuten rusten op kamertemperatuur. Verwarm de oven voor (elektrisch: 225°C / hetelucht: 200°C / gas: stand 4).

  2. Was de tijm, schud hem droog en ris de blaadjes van de takjes. Snijd de geitenkaas in plakjes. Hak de dadels grof. Roer de honing door de crème fraîche en breng op smaak met zout en peper.

  3. Rol het deeg uit en leg het inclusief bakpapier op een bakplaat. Bestrijk met de honingcrĆØme en beleg met de geitenkaas. Strooi de dadels, de pijnboompitten en de tijm eroverheen. Bak in 13-15 minuten goudbruin in de oven.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!