Foodies 04/2024
Mediterraanse smaken
Foodies Mediterraanse smaken
Bloemkool gratineren: gorgonzola

Bloemkool gegratineerd met gorgonzola

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking in water met wat zout. Maak de bloemkool schoon, verdeel hem in roosjes en voeg hem ca. 3 minuten voor het einde van de kooktijd toe aan de spaghetti.

  2. Verwarm de oven voor (elektrisch: 250°C / hetelucht: 225°C / gas: stand 5). Giet de pasta en de bloemkool af en laat ze uitlekken. Was de peterselie, schud hem goed droog en hak hem fijn. Meng de peterselie en de crème fraîche door de pasta en de bloemkool en breng het geheel op smaak met zout en peper.

  3. Doe het mengsel in een ovenschaal. Snijd de gorgonzola in plakken en verdeel de plakken over de pasta. Zet de schaal 5-10 minuten in de oven.

Foto’s: foodies

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)