Bereiding

Dit gerecht met Boston baked beans met worst kan soms wat zwaar om de maag liggen. Serveer er daarom een lekkere groene salade bij.

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 180°C). Verhit de olie in een ovenbestendige braadpan op middelhoog vuur en bak er de worstjes rondom in tot ze goudbruin zijn. Haal de worstjes uit de pan en bak het spek, de ui en de wortel ca. 7 minuten in het hete bakvet tot alles goudbruin is en het spek knapperig is.
  2. Voeg de overige ingrediënten, behalve de peterselie, toe. Breng op smaak met zout en peper en roer het geheel goed door. Voeg de worstjes weer toe aan de pan, dek de pan af en zet ca. 30 minuten in de oven. Garneer met de peterselie en serveer.

Per portie: ca. 748 kcal
38 g eiwit | 46 g vet | 38 g koolhydraten

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Janine Ratcliffe Foto’s: Mike English Styling: Olivia Wardle Foodstyling: Adam Bus