Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Bramen met crème fraîche en krokant kaneeldakje

Bramen met crème fraîche en krokant kaneeldakje

  • Eenvoudig

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Laat het bladerdeeg ontdooien. Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 175°C / gas: stand 3). Meng de eidooier met de melk. Snijd de plakken bladerdeeg diagonaal door zodat 4 driehoeken ontstaan.

  2. Leg de bladerdeegplakken op een met bakpapier beklede bakplaat en kwast ze in met het eidooiermengsel. Meng de rietsuiker met het kaneelpoeder en strooi het mengsel ruim over het bladerdeeg. Bak het bladerdeeg ca. 20 minuten in de oven.

  3. Neem het bladerdeeg uit de oven en laat het afkoelen. Verdeel de bramen over borden en schep er een lepel crème fraîche op. Maak af met het kaneeldakje.

Servies etc.: Dille & Kamille, Lifestyle en Subba, eigen collectie

Wat vind jij van dit recept?

4 / 5.0 (1 stem)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!