Breekbrood met gehaktballetjes
Eenvoudig
45 minuten bereidingstijd45 min. bereidingstijd
Advertentie
Bereiding
Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de gehaktballetjes 8-10 minuten, tot ze goudbruin en gaar zijn. Doe dit indien nodig in porties en houd apart. Verwarm de oven voor (elektrisch: 180⁰C / hetelucht: 160⁰C).
Snijd de broodjes terwijl ze nog aan elkaar zitten horizontaal doormidden en zorg ervoor dat ze aan elkaar blijven zitten. Leg de onderkanten van de broodjes in een met bakpapier of aluminiumfolie beklede braadslee. Bestrijk met de tomatensaus en leg een gehaktballetjes op elk broodje. Bestrooi met de mozzarella en leg de bovenkanten van de broodjes erbovenop.
Bestrijk met de gesmolten boter en bestrooi met de oregano en de parmezaan. Dek af met aluminiumfolie en bak ca. 20 minuten. Neem de laatste 5 minuten de folie van de braadslee, zodat de broodjes goudbruin worden.