Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Brood met karnemelk

Brood met karnemelk

  • Eenvoudig

  • 50 minuten bereidingstijd50 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 8

Ingrediënten

Lees verder na de advertentie

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 180°C). Meng de bloem, het volkorenmeel, de baking soda en 1½ tl zout in een kom. Voeg de karnemelk toe en kneed tot een glad deeg.

  2. Kneed kort en vorm tot een bal. Leg het deeg op een met bloem bestoven bakplaat en snijd het deeg kruislings in. Bak 30-40 minuten in de oven tot het brood hol klinkt als je erop klopt.

Per portie: 134 kcal | 27 g koolhydraten | 5 g eiwit | 1 g vet

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Janine Ratcliffe Foto’s: Lara Holmes Styling: Polly Webb-Wilson Foodstyling: Lizzie Harris

Wat vind jij van dit recept?

4 / 5.0 (7 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!