Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
bagel met ei

Brunchbagel met ei en kaas

  • Eenvoudig

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Maak van de doordeweekse maaltijd iets gezonds maar ook lekkers! Een brunchbagel met ei en kaas was nog nooit zo simpel en lekker tegelijk.

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 1

Ingrediƫnten

Lees verder na de advertentie

Maak van de doordeweekse maaltijd iets gezonds maar ook lekkers! Een brunchbagel met ei en kaas was nog nooit zo simpel en lekker tegelijk.

Bereiding

  1. Verhit een klontje boter in een koekenpan tot het schuimt. Meng wat zout en peper door het ei en bak er in de koekenpan een dunne omelet van.

  2. Leg het plakje kaas in het midden op de omelet en vouw de randen van de omelet over de kaas heen.

  3. Bestrijk 1 helft van de bagel met de jam. Verdeel de rucola eroverheen. Leg de omelet erop. Leg de avocado erop. Leg de andere helft van de bagel erop.

Per portie: 572 kcal | 55 g koolhydraten | 25 g eiwit | 27 g vet

Ā© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Janine Ratcliffe Foto’s: Rob Streeter Styling: Davina Perkins Foodstyling: Amy Stephenson

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (4 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!