Foodies 02/2025
Aziƫ
cover Azie
Cajunzalm met koolsalade

Cajunzalm met koolsalade

  • Eenvoudig

  • 25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd

Aantal personen: 2

Ingrediƫnten

Voor de koolsalade

Zelf de cajunkruiden maken in dit recept? Meng gelijke hoeveelheden gerookte paprikapoeder, knoflookzout, gedroogde tijm en zwarte peper.

Bereiding

  1. 1. Meng alle ingrediënten voor de koolsalade met een flinke snuf zout en laat ca. 10 minuten marineren.

  2. 2. Bestrooi de zalmfilets aan beide zijden met de cajunkruiden en zout. Verhit de boter in een koeken pan met antiaanbaklaag en bak er de zalmfilets op laag vuur een paar minuten per zijde in tot ze nét gaar en mooi goudbruin zijn.

  3. 3. Verdeel de koolsalade over borden en leg de zalmfilets erop.

Per portie: 497 kcal | 7 g koolhydraten | 39 g eiwit | 34 g vet

Ā© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Janine Ratcliffe Fotoā€™s: Rob Streeter Styling: Luis Peral Foodstyling: Adam Bush

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)