Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Recepten voor candybars: chocolade-pindarepen

Chocolade-pindarepen

  • Eenvoudig

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

  • ca. 4 uur wachttijdca. 4 u. wachttijd

Lees verder onder de advertentie

Ingrediƫnten

Bereiding

  1. Smelt 150 g boter. Maal de biscuitjes fijn in een keukenmachine. Meng de gesmolten boter met het koekkruim en een snufje zout. Druk het mengsel stevig in een met bakpapier bekleed bakblik (24×24 cm). Laat ca. 1 uur opstijven in de koelkast.

  2. Smelt de chocolade met 25 g boter au bain-marie. Meng de gecondenseerde melk erdoorheen. Schenk het chocolademengsel op de koekbodem.

  3. Hak de pinda’s grof en strooi ze over de chocoladefudge. Druk de pinda’s licht aan. Laat het geheel minimaal 3 uur opstijven in de koelkast.

  4. Til het geheel met het bakpapier voorzichtig uit het bakblik. Snijd repen van ca. 2×8 cm van de fudge. Bewaar in een afgesloten bakje met bakpapierĀ  ertussen.

Voor ca. 24 stuks

Wat vind jij van dit recept?

4.3 / 5.0 (7 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!