Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Courgettesalade met olijven

Courgettesalade met olijven

  • Eenvoudig

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Was de courgettes en schaaf ze in de lengte in dunne plakken. Gril de plakken in een hete grillpan aan beide zijden. Laat afkoelen op een schaal. Was de munt, schud hem droog en pluk de blaadjes van de takjes. Was het basilicum, schud het droog en pluk de blaadjes van de takjes.

  2. Breng de gegrilde courgettes op smaak met zout en peper. Meng de munt, het basilicum en de olijven erdoorheen. Besprenkel met de olijfolie en citroensap naar smaak. Serveer met de mozzarella.

Per portie: 258 kcal | 14 g koolhydraten | 15 g eiwit | 15 g vet

Foto’s: Stephan van Raay Foodstyling & receptuur: Willem van Santen Styling: Willemijn van der Kamp

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)